Puheenjohtajan palsta

Syksy 2023

Kesä 2023 on tuota pikaa vietetty, toivotaan että vielä vähän piisaisi aurinkoa. Tuntuu, että on saatu taas toimintarikas syksy. Kesälläkin oli pientä toimintaa. Kesäkuun alkupuolella AVH-kesäpäivä Ahlaisissa, oltiin noin 50 hengen ryhmänä paikalla, syötiin, seurusteltiin, kuunneltiin Esa Hagnerin haitarin musisointia ja ilma suosi ihanasti. Viikko kesäpäivistä, Rauman AVH-kerho ”Raum Baat” täytti 20 vuotta, käytiin kukittamassa. Elokuussa Euran AVH-kerho täyttää 30 vuotta Ritva Järvisen vetämänä koko tuon ajan, saan olla itsekin paikalla juhlatilaisuudessa. Tuo edellä mainittu juhla 13. elokuuta, joten jäsentiedote voi olla jo jäsenille toimitettu.

Syksyn kerhot alkavat syyskuussa, mutta Rauman kerhot alkavat elokuulla. Satakunnassa kaikki kerhot jatkavat totutulla tavallaan. Ns. työikäisten kerho muuttaa hiukan muotoaan, jotta saataisi uusia sairastuneita ja omaisia mukaan vertaistuen piiriin. Vertaistuki-illat alkavat lokakuussa, kuusi tapaamista sisältää ns. vastasairastuneelle ja omaiselle tietoiskuja sairauden hyväksymisen ja sen kanssa elämiseen. Olemme järjestämässä Tia Isokorven suurella tuella, 6.10.2023 Aivoterveys tapahtuman jonka yhteydessä konsertoi Arja Koriseva (tapahtumasta esite jäsentiedotteessa). Yhdistyksen syyskokous on ti 17.10.2023 Yhteisötalo Otavassa Porissa (Otavankatu 5, Pori) tervetuloa.

Olen saanut olla yhdistyksen puheenjohtajana, tämän vuoden loppuun mennessä 10 vuotta. Syyskokous valitsee yhdistykselle uuden puheenjohtajan, joka aloittaa vuoden 2024 alussa. Joten en ole enää tehtävään ehdolla, olen tarvittaessa tukena tulevalle puheenjohtajalle. Yhdistys on terveellä pohjalla, joten siinä on hyvä työskennellä. Yhdistyksessä on jäseniä kirjoitus hetkellä 485, olemme yksi Satakunnan suurimpia vammais- ja sairausjärjestö ja Aivoliiton jäsenyhdistys.

Olen kiitollinen yhdistykselle (jäsenet) ja sen toimijoille (hallitus, kerhovetäjät, Aivoliitto ja yhteistyökumppaneille) joiden kanssa olen saanut olla tekemisissä, ilman teitä en olisi tässä. 

Oletko sinä tai tiedätkö hyvän puheenjohtaja ehdokkaan, uusi puheenjohtaja valitaan siis ti 17.10.2023 yhdistyksen syyskokouksessa ja kausi alkaa vuoden 2024 alusta. Hyvää syksyä kaikille, katsotaan eteenpäin.

Kiittäen,

Pj. Juha Pajuniemi

Puheenjohtajan edelliset kirjoitukset

Puheenjohtaja Juha Pajuniemi Neurolenkin lähtötunnelmissa 12.5.2018.