Kesätöissä Satakunnan AVH-yhdistyksessä

29.8.2020

Onni Puputti oli Satakunnan AVH-yhdistyksessä kesätöissä yhteensä kolme viikkoa kesällä 2020 ja teki hyvää työtä jäsenkirjeen uudistamisprojektissa. Alla Onni kertoo sekä kesätöistään enemmän ja myös osallistumisestaan Satakunnan AVH-yhdistyksen hallituksen kokoukseen kesällä.

"Olen Onni Puputti ja olen ollut kesätöissä AVH-yhdistyksessä. Töissä olen tehnyt 1 viikon töitä yksittäisen sponsorin avulla ja toiset 2 viikkoa on OP:n rahoittama. Töissä olen työstänyt AVH-Yhdistyksen jäsenkirjettä puolitoista viikkoa ja hankkinut painopuolen (paperin taitto/tulostus) tarjoukset. Olen myös ottanut paljon kuvia yhdistyksen netti sivua varten ja tehnyt uutisia yhdistyksen nettisivuille. Olen myös osallistunut yhdistyksen hallituksen kokoukseen."

"Pääsin seuraamaan myös hallituksen kokousta. Kokouksessa käsiteltiin paljon tärkeitä AVH-yhdistykseen liittyviä asioita, joista kerron tässä. Koronan aikana yhdistyksen toiminta on ollut todella vähäistä, vain muutamia kertoja on pelattu bocciaa. Kokouksessa mietittiin myös tarkkaan, että voidaanko perinteistä laivareissua ja joulujuhlaa pitää. Loppujen lopuksi ne päätettiin peruuttaa. Mutta kevätkokous ja syyskokous on tänä vuonna yhdistetty yhdeksi kokoukseksi ja kokous pidetään. Kerho-ohjelma ja muu ohjelma selviävät elokuun loppupuolella ilmestyvästä jäsenkirjeestä ja nettisivuilta. Mutta ei voi tietää, vaikka kaikki toiminta täytyisi perua vielä koronan takia. Kokouksessa käsiteltiin myös jäsenkirjeen uudistamista. Uudistuneesta jäsenkirjeestä on tulossa värillinen ja vihon tapainen taiteltu A5-paperi. Seuraava hallituksen kokous on 31.elokuuta."